Hoe heb ik mijn slaapproblemen overwonnen?

Het uitgebreide verhaal vindt je elders op mijn website. Kort samengevat: ik hoorde van een vriend over de positieve werking van natuurlijke aminozuren. Daar had ik wel eens iets over gehoord, maar ik moet toegeven dat ik er het fijne niet van wist en ook geen idee had hoe belangrijk ze zijn. De cruciale rol die aminozuren spelen bij de werking van ons afweersysteem, bij het ontgiften van ons lichaam en bij het ontstressen was mij niet bekend. Deze functies zijn allemaal essentieel voor een gezonde nachtrust, dus dit was erg interessante informatie voor mij.

Ik ben toen begonnen met het innemen van een voedingssupplement op basis van deze aminozuren. Vrij snel daarna kon ik weer rustig en vast slapen. Ik kan me nu bijna niet meer voorstellen hoe ik in de periode van mijn slaapproblemen de dagen door kwam. Dankzij de aminozuren heb ik gelukkig geen last meer van slaapstoornissen.

Scroll naar boven