Kun je een bepaald supplement aanbevelen?

Een kanttekening vooraf: ik ben geen arts maar een (voormalige) lotgenoot. Ik kan, mag en wil geen specifieke aanbevelingen doen. Mensen verschillen en iedereen reageert anders op een bepaald product. Bij sommigen werkt iets snel, bij anderen langzamer. De een ondervindt bijwerkingen, de ander niet.

Maar omdat deze vraag zo vaak terug komt, noem ik hier wel het product dat mij zo goed geholpen heeft. Dat is euramin RELAX (www.euramin.nl), een Duits product dat uitstekend uit de bus komt in verschillende tests.

Ik heb met dit product zeer goede ervaringen. Uit talrijke reacties op mijn site blijkt dat velen deze mening delen.Tijdens mijn zoektocht naar een geschikt slaapmiddel kwam ik de naam Juvel-5 (s-balance) (www.juvel-5.nl) vaak tegen, dat eveneens een aantal tests heeft gewonnen. Dit product kan men dus ook in overweging nemen.

Scroll naar boven