Waarom deze website?

Dit is zeker een van de meest gestelde vragen en het antwoord daarop is vrij eenvoudig. Toen ik mij een tijdje geleden (noodgedwongen) met het onderwerp slaapstoornissen bezighield, schrok ik erg van de mogelijke bijwerkingen van reguliere slaapmiddelen en slaapmedicatie. Daarom ben ik op zoek gegaan naar alternatieven. Ik heb toen veel gelezen en uitgeprobeerd voordat ik een passend middel zonder bijwerkingen vond.

Ik ben erg blij dat ik mijn slaapproblemen op eigen kracht heb kunnen overwinnen, maar de uitgebreide zoektocht naar de juiste informatie en passende slaapmiddelen had ik mezelf graag bespaard. Destijds zou ik het erg fijn hebben gevonden al deze informatie bij elkaar te vinden: daarom deel ik mijn ervaringen en kennis in de hoop er anderen mee te helpen.

Scroll naar boven